Carcaixent ajorna la V Fira Modernista

0
559
En funció de com evolucione la situació i la seua durada s’estudiaran les possibles alternatives

Davant la situació d’estat d’alarma i d’alerta sanitària, l’Ajuntament de Carcaixent ha decidit ajornar la celebració de la V edició de la Fira Modernista prevista per al 12, 13 i 14 de juny de 2020. El consistori ha paralitzat tots els preparatius i en funció de com evolucione la situació i la seua durada s’estudiaran el seu moment les possibles alternatives. Des de la Regidoria de Turisme ja s’ha traslladat a totes les entitats, associacions i voluntariat esta decisió.

La regidora de Turisme, Ana Garrigues, ha manifestat que és tracta d’una decisió “previsible” però no per això menys trista “ fins que no finalitze esta situació no podem valorar les possibilitats que tenim, ja que hi ha que tenir en compte molts factors que van més enllà d’escollir una data o altra”.

La regidora també ha explicat la voluntat de voler escoltar a tots els sectors implicats “en especial a comerç, que ja s’han vist molt perjudicats pel tancament durant l’estat d’alarma i per als que la Fira suposava un al·licient important”.