Mir:»Estem atenent a les famílies dels alumnes que no arriben al 100% de les beques demenjador»

0
171
La regidora Marina Mir i el cap del departament Joan Rovira

 

Portem al voltant de dos anys complementant les beques menjador

Incrementarem la dotació pressupostària si fora necessari perquè totes les famílies puguen viure en condicions

Estem cridant a totes les famílies vulnerables per conèixer les seues necessitats

 

La concessió, per part de la conselleria d’Educació, de vals-beques de menjador de 60€ per als alumnes que tenen concedides el 100% de les ajudes, ha provocat cert malestar i preocupació entre les famílies que s’han quedat fora d’esta mesura durant el periode de confinament.

A este respecte la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, ha deixat clar que «estem atenent a totes les famílies que no tenen el 100% de la beca». Fins i tot Mir ha recordat que «portem uns dos anys complementant estes beques» i concreta «des de les que tenen un puntuació prou baixa, de 10 punts, respecte als 20 punts que es requerix per concedir el 100% de l’ajuda de menjador». Ajudes que concedix el consistori amb partides procedents de les regidoris d’Educació i Serveis Socials».

La responsable d’este departament assegura que «estem cridant a les famílies vulnerables per conèixer les seues necessitats i així poder prestar l’atenció pertinent».

Els funcionaris d’esta àrea municipal «estan treballant, tot i l’estat d’alarma» i «així podem mantindre  un contacte constant amb elles».

Els pressupostos municipals destina dos partides a ajudar a les families més desfavorides; la nomenada Ajuda d’Emergències dotada amb, uns 120.000 euros, i la de Pobresa Energètica que supera els 100.000€.

Marina Mir assegura que «no estem deixant d’atendre a ningú, volem que les famílies puguen viure en condicions dignes en una situació tan delicada com esta». Es més la regidora ha anat més enllà i ha assegurat a Riberaexpress que «ninguna d’estes famílies es preocupe perquè si fa falta incrementar la dotació pressupostària ho farem». També espera que el Govern Central complisca la seua promesa d’enviar recursos als ajuntaments perquè siguen destinats als Serveis Socials.