Laura i Paula, dos joves d’Alzira atrapades en Austràlia pel coronavirus

0
170
Laura Iñigo i Paula Dalmau

Laura Iñigo i Paula Dalmau llancen un crit desesperat des d’Austràlia per poder tornar a casa. Són alzirenyes i l’estat mundial d’alarma les ha pillat estudiant a més de 15.000 quilòmetres de distància, segons l’emissora municipal Alzira Ràdio.  Amb l’espai aeri molt restringit i a punt de tancar, només demanen ajuda per poder volar fins a España.

Missió impossible

I és que una operació tan senzilla com comprar un bitllet d’avió i tornar a casa s’està convertint per a Paula i Laura en missió impossible. Asseguren que ni l’embaixada d’Espanya, ni les aerolinies els ofereixen altra solució que no siga comprar diversos bitllets d’avió i intentar volar de nou. El problema és que el preu està fixat en 12.000 dòlars per bitllet i sense cap seguretat de viatjar finalment. De fet, elles mateixa estigueren a punt de poder tornar, però el seu vol va ser cancel.lat en l’últim moment.

Allotjament

Tot i que la situació és deseperada elles asseguren que han tingut sort i han trobat allotjament a través d’un conegut.

Igual que Paula i Laura hi ha 300 espanyols que intenten tornar a casa sense aconseguir-ho, de moment. Tot i això estes dos alzirenyes, que estudiaven anglès a Austràlia es mostren agraïdes per les mostres de suport que han rebut i confien en tornar a la nostra ciutat el més aviat possible.

AlziraRadio.com