Sumacàrcer (80 l/m2), Murta-Casella i Carcaixent (63 l/m2) en les últimes 48 hores

0
220
Mapa de previsió per a hui dijous

El municipi de Sumacárcer ha estat el més plujós durant les últims 48 hores en sumar un total de 80 l/m2, dels que 73 caigueren el dimarts. Li han seguit Carcaixent i les estacions de la Murta i la Casella que han superat els 63 l/m2. Mentre la urbanització Sant Cristóbal d’Alberic ha acumulat 59 l/m2, Càrcer i La Pobla Llarga 55, Alzira i Sueca 36, La Barraca i Vilanova de Castelló coincidiren amb 48 l/m2, a Favara s’han registrat 31 l/m2, 30 a la partida Mulata-Alzicoop d’Alzira, Riola, 28, Algemesí 18 i l’Alcúdia 15 l/m2 entre el dimarts i el dimecres.

Previsió hui dijous

Demà tornarem a tindre abundant nuvolositat però també alguns clars. La situació presentarà una sensible millora però, així i tot, no descartem que puga caure algun que altre ruixat molt dèbil, intermitent i molt dispers en qualsevol moment. Poca cosa.

Ara bé, el més destacable serà el canvi en al direcció del vent. Entrarà més sec (terral, entre ponent i mestral), fent que les temperatures es disparen en tot el territori ja que el mercuri pujarà entre 5º i 6ºC a les comarques centrals, i entre 2º i 4ºC a la resta del territori.

Inforatge