Distribuïdores venen les mascaretes a més de 40€ a les farmàcies de la comarca

0
221

Les mascaretes, objecte de desig de sanitaris i particulars durant l’estat d’alarma s’han posat pels núvols davant l’elevada demanda.

Si una mascareta valia menys d’un euro a primers de març a les farmàcies, ara algunes distribuïdores demanen entre «40 i 45 euros» per unitat, segons ha denunciat hui a Riberaexpress una farmàcia de la comarca que preferix mantindre l’anonimat.

Un preu tan abusiu que la seua titular s’ha negat a comprar-ne mentre no baixe el preu de forma considerable.

Des de la segona setmana de març resulta una missió, pràcticament impossible, trobar una mascareta en qualservol de les nombroses farmàcies de la Ribera. I amb estos preus tan escandalosos no s’afavorix  que sanitaris i particulars puguen tindre accés a elles. Menys mals que en municipis com Alzira, Cullera i altres proliferen les voluntàries que mostren la seua implicació i solidaritat cosint mascaretes de forma altruïsta i desinteresada.

Cal tindre en compte que la Generalitat Valenciana paga només, a raó de 20 cèntims per unitat, en la massiva compra realitzada a un fabricant de la Xina.