Una lavanderia tintoreria d’Alzira desinfecta els vehicles policials de forma desinteresada

0
211
Veicles de la policia Local i Nacional en el moment de ser desinfectats en la Lavanderia Alzira

Una lavanderia tintoreria d’Alzira ha començat a desinfectar hui l’interior dels vehicles de la Policia Nacional, Local i de Tràfic, davant la proposta desinteressada del seu gerent, Emilio Pellicer.

Hui ha treballat a destall per aconseguir fer «una desinfecció total» d’una vintena de vehicles, que després deuran tornar una volta a la setmana per a la tasca de manteniment.

La lluita contra el coronavirus comporta «entre 35 i 40 minuts per vehicle», segons Pellicer que en el primer dia de treball ha deixat com una patena l’interior d’una vintena d’automòbils policials, concretament de la Nacional, Local i també de la Guàrdia Civil de Tràfic i espera la resposta de Protecció Civil i dels Bombers d’Alzira.

Reconeiximent del veïnat

Per cert la massiva presència policial este matí en el tranquil carrer Alcalde Francisco Oliver ha inquietat, en principi al veïnat, però en assabentar-se de la noble causa han aplaudit a Emilio des dels seus balcons i finestres.

El responsable de la lavanderia-tintoreria explica a Riberaexpress que la tasca de desinfecció requerix «un tractament d’ozó contra el germen i bactèries, altre de xoc amb productes industrials i un tractament bacteritzida».

Tot i tindre que tancar les seues instal.lacions d’Alzira i Carcaixent, Emilio mostra, una vegada més, el seu costat més solidari; «és la meua manera d’aportar un granet d’arena davant la problemàtica generada per esta pandèmia», manifesta mentre deixa impecables els vehicles policials. Però no és el primer gest altruista d’este emprenedor alzireny, el passat mes de setembre va recollir del veïnat i la clientela aliments imperdibles i productes de neteja i es presentà en la localitat alacantina de Dolores, amb la seua furgoneta carregada de gom a gom.

Confesa que està tramitant un ERTE en tindre completament paralitzat un negoci que afecta a una plantilla de cinc treballadors.