La UME i 40 agricultors participen en les tasques de desinfecció de Carlet

0
189

 

L’Ajuntament coordina la desinfecció periòdica amb la col·laboració de 40 agricultors

Els treballs de desinfecció continuen a Carlet de manera periòdica. Tasques a les quals hui s’ha sumat la Unitat Militar d’Emergències (UME) que ha actuat a la Residència de Persones Majors, les dependències de l’Ajuntament de #Carlet, la residència La Llum, el quarter de la Guàrdia Civil, l’estació de FGV I el Centre de Salut.

Unes tasques que este matí han començat per la Residència de Persones Majors de Carlet. En concret s’han desinfectat la 6a i 7a planta i les zones comunes. Tot seguit l’equip d’emergències s’ha traslladat a les dependències de la Policia local i de l’Ajuntament per a desinfectar també estos espais, a més de la resta d’espais públics com és el Centre de Salut, així com la residència de persones amb diversitat funcional La Llum i l’estació de tren.

DESINFECCIÓ AMB AGRICULTORS VOLUNTARIS

Estes tasques de desinfecció se sumen a les que des de l’Ajuntament de Carlet s’estan fent des de la setmana passada amb la col·laboració de 40 agricultors voluntaris. Durant esta setmana el dispositiu coordinat pel departament de Serveis municipals de l’Ajuntament desinfectarà els carrers de la ciutat, incloses les zones industrials i la urbanització Ausiàs March.

Al llarg d’esta setmana, cada dos nits, a partir de les 21 h, els tractors desfilen pels carrers de la població arruixant-los amb aigua i hipoclorit, per tal de mantindre un nivell de desinfecció òptim.

L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha agraït el treball realitzat pels agricultors voluntaris i per la Unitat Militar d’Emergències: «és hora de sumar esforços i la gent carletina ha mostrat ser molt solidària, així com la Policia local i la Guàrdia civil, els treballadors municipals que estan treballant colze a colze per a assumir una situació difícil i única que sols podrem superar treballant tots junts».