La conselleria de Sanitat envia les primeres mascaretes al Departament de la Ribera

0
168

Els primers equips de protecció arribaren ahir al Departament de Salut de la Ribera segons ha pogut averiguar Riberaexpress de fons sanitàries. Equips formats per  mascaretes, guants, bates i ulleres, entre altres, que continuaran arribant al llarg del dia de hui.

Cal assenyalar que la sindicalista de CCOO, Àngels López, es va queixar el passat cap de setmana de ser clarament «insuficent» el material de protecció amb el que contaven, fet que posava en risc la salut dels professionals d’esta àrea sanitària, que són imprescindibles per atendre l’elevada demanda de malalts davant la rapidesa del contagi del coronavirus, que té confirmats al voltant de 30 casos a la comarca de la Ribera, dels que tres es troven recuperant-se en la UCI.