Alzira ajorna el primer pagament de l’IBI urbà domiciliat i la taxa del mercat ambulant

0
548

L’Ajuntament d’Alzira va acordar fa uns dies dues mesures econòmiques especials amb l’objectiu de poder ajudar la ciutadania en l’actual estat d’alarma decretat.  Més concretament, es tractava de la pròrroga del període voluntari de pagament de l’IBI urbà i de l’ajornament de la nova ordenança d’ocupació de la via pública.

Ahir es va decidir en una reunió de treball del departament d’intervenció dues noves mesures, que complementen les anteriors:

  • El primer pagament de l’IBI urbà domiciliat, corresponent al 50%, es realitzarà el pròxim 6 de maig, en lloc del 6 d’abril previst inicialment.
  • El pagament de la taxa del “Mercat ambulat dels dimecres”, s’ajorna fins a una nova ordre.

El regidor d’Hisenda, Contractació i Funció Pública, Albert Furió, manifesta al respecte de la decisió que “la prioritat d’este Equip de Govern sempre han estat les persones. Ara, amb més motiu, i sent conscients de l’excepcionalitat de l’estat d’alarma, hem decidit ampliar els terminis de pagament dels tributs en benefici dels contribuents”.