L’alcalde de l’Alcúdia agraix i dona ànims als seus veïns

0
335
Andreu Salom alcalde de l'Alcúdia

MISSATGE A LA CIUTADANIA de l’Alcalde de l’Alcúdia

Hui, des de ma casa, torne a dirigir-me als meus veïns i veïnes per donar-vos les GRÀCIES PEL VOSTRE COMPORTAMENT cívic i responsable, perquè esteu complint amb les normes i pràcticament no ha estat necessària cap intervenció de la Policia Local i la Guardia Civil.

Venen moments molt durs. Paga la pena actuar com si els nostres pròxims hagueren donat positiu, i guardar les distàncies. No ens relaxem. COMPLIM LES CONDICIONS DE CONFINAMENT.
L’Ajuntament som el primer esglaó de l’administració on pot acudir el ciutadà, i sempre estarem donant suport als qui més ho necessiten, prenent les mesures que siguen necessàries en cada moment.

Vull agrair públicament totes les persones que s’han posat a la nostra disposició de manera voluntària i solidària per ajudar en allò que poden: fer mascaretes, polvoritzar els carrers, repartir aliments… GRÀCIES A TOTS I A TOTES, SOU FORMIDABLES!

També cal prevenir la situació de l’economia. Primer pensant en les persones que han deixat de tenir ingressos per la parada de l’activitat econòmica i després per l’adopció de mesures que permeten recuperar el creixement i l’ocupació tan ràpid com siga possible. L’Ajuntament hem tret una primera bateria de mesures d’ajuda econòmica, pensant especialment en els sectors més afectats. Continuarem aportant iniciatives en la mesura de les nostres possibilitats.

És importantíssim que intentem tindre TRANQUIL·LITAT i PACIÈNCIA. Una situació de confinament ens porta al límit físic i psíquic. No deixem que la tensió ens domine. Les autoritats sanitàries esta fent el que cal. Mantenim el seny que sempre ens ha caracteritzat als alcudians i les alcudianes..

Per últim, vos demane parar molta ATENCIÓ A LES FALSES NOTÍCIES I A LES INTERPRETACIONS MALINTENCIONADES. No cregueu res que no es puga contrastar en mitjans oficials. No siguem transmissors de falsedats perquè això no ajuda a ningú. Només porta patiment.

Ens quedem a Casa, per Tots i per Totes!

Salut, ànim i força!!!