Sanitat utilitzarà la Residència d’Alzira per destinar malalts de postoperatori

0
448
Una habitació de la Residència La Ribera

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha manifestat hui que la Conselleria de Sanitat utilitzarà, prompte, la Residència La Ribera, oferida pel consistori, per acollir «malalts de postoperatori i d’altres per tal d’alliberar sales de l’Hospital de la Ribera» i evitar el seu col.lapsament. La direcció del centre ha destinat tota la quarta plantaper als afectats pel coronavirus.

Esta residència, ubicada a uns 300 metres del centre hospitalari, disposa de 100 habitacions medicalitzades, per donar servei a un total de 150 persones. A més s’utilitzaran els hotels pròxims «per al descans del personal sanitari».

Voluntàries i mascaretes

D’altra banda Gómez, en declaracions a Alzira Ràdio, ha declarat que mentre arriben les mascaretes que facilitarà la conselleria de Sanitat, «hem ficat en marxa a un grup de voluntàries per tal de fer-ne». La consellera, Ana Barceló, ha manifestat este matí que al llarg d’esta setmana arribaran a València les milers de mascaretes adquirides a Xina.

També ha indicat l’alcalde que el consistori està facilitant material de neteja i desinfecció a les residències de persones majors.

Tranquilitat i responsabilitat

La primera autoritat local ha demanat a la població «molta cura dels nostres majors» i «especial atenció als menuts». A este respecte l’Ajuntament farà arribar «algun detall» a aquells xiquets que facen anys durant estos dies de confinament.

Per últim ha reclamat als veïns que tinguen «tranquilitat i responsabilitat» davant «esta setmana que serà vital per aonseguir l’estabilitat i detenció de la pandèmia».