El Govern prorroga 15 dies més el confinament

0
169
La gent tindrà que estar tancada dos setmanes més

Així li ho ha comunicat Pedro Sánchez als presidents autonòmics durant una reunió per videoconferència

El Govern ha decidit prorrogar altres 15 dies l’estat d’alarma pel *coronavirus. Estava previst que concloguera el diumenge de la setmana que ve, però d’ampliar-se, durarà fins al pròxim 12 d’abril. Així li ho ha comunicat el president de l’Executiu, Pedro Sánchez, a la resta de presidents autonòmics, amb qui s’ha reunit per videoconferència aquest dissabte, segons han informat a TVE fonts socialistes.

L’Executiu va aprovar per reial decret l’estat d’alarma el dissabte 14 de març després d’un Consell de Ministres extraordinari per a una duració de 15 dies. Per a prorrogar-ho, deurà aquesta vegada comptar amb l’aval del Congrés dels Diputats, per al que els principals grups de l’oposició ja han mostrat el seu suport.

Així li ho ha comunicat Sánchez als presidents en una reunió per videoconferència que continua produint-se i en la qual el president de l’Executiu està acompanyat pels ministres de Sanitat, Salvador Illa; Defensa, Margarita Robles; Interior, Fernando Grande-Marlaska; i Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos.

RTVE