Voluntaris de Montejúcar s’oferixen a ajudar a les persones majors de la urbanització

0
123

Un desinteresat grup de voluntaris que residixen en Montejúcar s’han oferit a les persones majors d’esta urbanització d’Alberic per fer les compres i per ajudar-los en aquelles gestions que no puguen realitzar pels seus problemes de mobilitat durant el periode de confinament decretat pel Govern.

Estos voluntaris, que fan guàrdia de dos en dos, ja han aconseguit les bates, guants i mascaretes necessàries per dur endavant la seua tasca solidària «amb la màxima seguretat».

Àngel, un dels voluntaris, ha manifestat hui a Riberaexpress que «pel moment encara ningú s’ha ficat en contacte amb nosaltres, però si algú en necessita ja sap que estem a la seua disposició» dels 200 residents de Montejúcar al terme d’Alberic.

Els reïns de Montejúcar poden contactar amb els voluntaris per telèfon o per whatsapp al 617311944