Pedro Sánchez: «El pitjor està per arribar, van a vindre dies molts durs»

0
317
Pedro Sánchez durant la intervenció d'esta nit des del Palau de la Moncloa

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha manifestat esta nit que » el pitjor està per arribar,van a vindre dies molt durs, tenim qué estar preparats», donat que els contagis «s’incrementaran durant els pròxims dies». Tot i això Sánchez ha volgut donar esperances als espanyols al comentar després que esta situació passarà i molt prompte».

L’impacte dels contagis no és uniforme en tot el territori, ha resaltat el president de l’executiu, essent Madrid la comunitat més colpejada pel coronavirus seguida de Catalunya i el Pais Basc.

A dia de hui hi han contabilitzats en Espanya un total de 24.916 casos (5.000 més en les últimes 24 hores), amb uns 13.000 hospitalitzats,1.328 morts i un total de 2.640 afectats que ja estan donats d’alta.

Pel que fa a la Comunitat Valenciana els contagiats pel Covid-19 son 1.363, amb 476 hospitalitzats, 50 morts, 25 donats d’alta.

El president del Govern ha anunciat el pròxim repartiment de 500.000 mascaretes entre els professional i 800.000 entre els pacients. A més que estan fent-se «entre 15.000 i 20.000 test» diaris per detectar els possibles contagis, així com l’adquisició d’un total de 6 milions d’estes proves, «per poder ser extensives a la major part de l població».

En altre moment del seu discurs que està pronunciant al Palau de la Moncloa Sánchez ha recalcat que la resposta de la majoria de la població «està essent modèlica».