La corba logarítmica de casos de coronavirus declina «lleugerament»

0
480
Imatge d'un hospital amb afectats pel coronavirus.(Europa Press)
Seguix creixent exponencialment el Covid-19, però la corba logarítmica de casos comença a declinar lleugerament i el temps de duplicació va allargant-se a poc a poc, fa una setmana era de 2 dies i ara és de 3′ …
Cal insistir en la separació social i en posar-se mascaretes quan siga precís eixir a comprar o així. Pots fer-te’n una acceptable amb paper de cuina, en la web hem ficat un enllaç a demo que explica com es fa (millor amb 3 fulls que amb 2 sols). Hem de cuidar-nos per a cuidar als demés i reduir el col·lapse dels Hospitals.
I es pregunten alguns com pot ser que Alemanya, amb 19.848 casos tinga 68 morts mentre que Espanya amb 21.570 casos té 1.095 morts. Doncs la resposta és multifactorial: retràs en arribar-hi el virus, malalts més joves i més tests.
Però, pensem, també tindrà que vore el fet que a Alemanya tenen uns 800 llits d’Hospital per cada 100.000 habitants, mentre que a Espanya, després de les contínues retallades de l’ultima dècada, a penes arribem als 300, i la mateixa proporció hi ha de llits en les UCI. Itàlia està igualment pels 300 llits…