Els bombers rescaten a una dona atrapada en una finca del centre d’Alzira

0
307
Els bombers en la finca de Calderón de la Barca per la que s'han despenjat per al rescat

Una dotació de bombers han rescatat a migdia de hui a una dona que havia quedat atrapada al tancar-se les portes de les zones comunes de la finca que disposen d’un sistema antiincendis en una finca del centre d’Alzira.

Els bombers s’han vist obligats a despenjar-se pels balcons amb l’objectiu d’accedir a la vivenda de la propietària i obrir des de l’interior. La finca es troba al carrer Calderón de la Barca i fins allí s’han desplaçat efectius de la Policia Local i Nacional, quan col.laborat amb els bombers per al rescat. Afortunadament la veïna sols ha patit un xicotet esglai i, al parèixer, no ha necessitat atenció sanitària.