Una peluqueria d’Alzira dona 200 bates d’un sol ús a l’Hospital

0
251
Mihaela gerent de Mystic este matí

La peluqueria i saló de bellesa Mystic d’Alzira ha entregat hui un total de 200 bates d’un sol ús a l’Hospital de la Ribera; he escoltat estos dies que els sanitaris estan treballant a pit descobert i he decidit donar-les a l’hosptal» ha segons ha manifestat Mihaela a Riberaexpress.

Ser solidaris

La gerent d’esta cèntrica peluqueria considera que «en uns moments com els actuals, cal ser solidaris i ajudar tot el que pugam».

Ella i Rosalia obriren en juny de l’any passat la nova peluqueria i el seu tancament per l pandèmia del coronavirus «ho portem mal, no sabem si anirà per a llarg i la veritat és que en la primera quinzena de març era quan millor funcionava».

Mihalea afegix que «em fa mal tot de no fer res» i encara que reconeix estar ara «de baixada» confia en que acabe prompte i Alzira recupere el seu pols habitual.