Alzira ajorna també la taxa dels venedors del mercat del dimecres

0
376
Un lloc de vande de teles del mercat dels dimecres d'Alzira

L’Ajuntament d’Alzira també ha ajornat el pagament de la taxa corresponent als venedors del mercat ambulant del dimecres, després que anunciara, recentment, l’ajornament de l’IBI urbana i la taxa d’ocupació de la via pública que afecta a restaurants, bars i cafeteries del municipi.

«Estan ajornats tots els pagaments municipals fins a nova ordre», ha declarat hui a Riberaexpress el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, després que l’Associació de venedors ambulants AVAME, reclamara una ajornament del pagament de la taxa.

Els prop de 200 venedors han de fer este mes el pagament anual de la taxa en una entitat bancària sinò demanen un fraccionament que comporta uns xicotets interessos. De forma «sorprenent», segons un venedor, el consistori d’Alzira «no ha domiciliat, fins ara, els pagaments, al contrari que la pràctica majoria dels ajuntaments de la comarca».

Un sol pagament anual

Els mercaders dels dimecres fan un sol pagament anual a Alzira, d’entre 300 i 400 euros, «mentre en la resta de municipis ho fan de forma trimestral, o fins i tot mensual». Encara que els llocs de la capital de la comarca no son els més cars «en ser superat pels més de 500€ que paguem a Carcaixent i Algemesí». Mentre que en la resta de municipis «ens han suspés el pagament de la quota corresponent a l’actual trimestre».

Preocupació

Estos autònoms es lliuren de pagar la quota a la Seguretat Social d’este mes, davant les ajudes especials aprovades pel Govern però, en canvi, hauran de fer front a les factures per la compra de génere als seus respectius proveïdors «és ara, la nostra màxima preocupació» i per tant no tenen altra alternativa que esperar a la possible concessió d’una moratòria per al pagament dels crèdits, per part de les entitats bancàries.

Riberaexpress