L’alcaldessa de Massalavés demana «disculpes» per ballar al carrer amb un grup de veïns

0
427
Puri Noguera alcaldessa de Massalavés

«Vull demanar disculpes per un greu error, per una irresponsabilitat que no té justificació», així ha demanat disculpes l’alcaldessa de Massalavés Puri Noguera (PP)  que este matí ha eixit al carrer a celebrar Sant Josep amb un grup de veïns. «fruït de l’emoció pel Dia de Sant Josep i de la música que s’ha posat al carrer, he eixit irresponsablement al carrer per a commemorar-ho amb altres veïns i veïnes», diu el comunicat oficial que acaba dient «ha sigut un greu error del qual em penedisc».

Arrepentiment que s’ha produït després que circulara per facebook un video en el que es veu a l’alcaldessa ballant al carrer amb varios veïns, i per tant botant-se el confinament decretat pel Govern amb l’Estat d’Alarma pel coronavirus.