El Govern decreta el tancament de tots els hotels en el termini d’una setmana

0
214
Hotel en Cullera . Foto: Riberaturisme

El Govern ordena tancar tots els hotels d’Espanya aquesta setmana, segons s’ha publicat aquest mateix dijous en el Boletín Oficial del Estado (BOE). Segons el BOE, «la concentració de persones en allotjaments turístics, que han de compartir determinats espais comuns, implica un increment del risc de contagi.

Per la qual cosa i donada la situació de restricció en la mobilitat de persones resulta necessari, per a garantir la contenció de la pandèmia, procedir a la suspensió d’obertura al públic de tots els hotels i allotjaments similars, allotjaments turístics i altres allotjaments de curta estada, càmpings, aparcaments de caravanes i altres establiments similars, situats en qualsevol part del territori nacional», assegura la publicació.

Si queda permés, encara que «amb caràcter excepcional», la prestació dels serveis de vigilància, seguretat i manteniment en els citats establiments. Els tancaments es produiran en el moment en què l’establiment no dispose de clients als quals haja d’atendre i, en tot cas, en el termini màxim de set dies naturals.