Alzira desinfecta els contenidors de fem

0
119
A Alzira es continua amb la tasca de seguiment dels protocols d’actuació marcats pel Ministeri de Sanitat.
FOVASA, l’empresa concessionària de la neteja a la nostra ciutat, està desinfectant els espais públics, amb la finalitat de preservar la salut del veïnat davant la propagació del Covid-19.
Per altra banda i seguint els mateixos criteris hui s’ha iniciat la desinfecció dels contenidors, amb la qual cosa Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, garantix que el dipositar les bosses de fem dins dels contenidors és totalment segur.
Estes actuacions es realitzaran diàriament mentre estigam en alarma sanitària, «però per a guanyar esta batalla no ho farem només desinfectant l’espai públic i els contenisors, necessitem la col·laboració de totes i tots i quedant-nos confinants a casa
aconseguirem rebaixar la curva d’infeccions del coronavirus», ha recordat Fernando Pascual.