Agraïment de la regidora d’Educació a les mestres i personal de serveis de les escoletes d’Alzira

0
326
Maria Calvo regidora d'Educació

La Regidoria d’Educació  i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, Maria Calvo, vol fer arribar a les famílies de les escoletes infantils municipals l’agraïment públic que fa a les mestres i personal de serveis que forma part de les nostres EIMES.

La seua voluntarietat ha impregnat els moments difícils que patim, amb la neteja de cada racó i cada joc infantil de les aules que han desinfectat amb la mateixa il·lusió amb la qual atenen cada dia les criatures, així que voldria personalment agrair-los cada moment que han dedicat en benefici d’una incorporació en totes les condicions dels nostres xiquets i xiquetes.

Les famílies poden estar ben satisfetes perquè els seus fills i filles estan en les millors mans.

Gràcies, ànim i a continuar endavant.

Maria Calvo Palomares

Regidora d’Educació i Infància