Alzira ajorna el pagament de l’IBI i la nova ordenança d’ocupació de terrasses

0
293
Terrasa d'una cafeteria en la Plaça Major d'Alzira

L’Ajuntament d’Alzira ha cedicit ajornar el pagament d’IBI urbana en voluntària del 31 de maig al 30 de juny així com la nova ordenança per ocupació de la via pública amb taules i cadires que anava a entrar el vigor el pròxim 6 d’abril.

L’ordenança que  restringia la superfície de les terrasses a un màxim del triple de l’establiment «s’ajorna fins a nova ordre» segons ha manifestat a Riberaexpress l’alcalde Diego Gómez. Per tant els bars, restaurants i cafeteries de la capital de la comarca no hauran de pagar l’ocupació, al menys mentre estiguen tancats al públic

També s’ajorna, fins el 30 de juny, la bonificació del 50% del pagament de la taxa les terrasses que finalitzava el pròxim 31 de març, davant la problemàtica generada per la pandèmia del coronavirus que ha obligat al tancament de bars, restaurants i cafeteries.

Targeta i Plataforma on line

D’altra banda la regidoria de Comerç que dirigix el propi alcalde ha encarregat un estudi per ficar en marxa «segurament enguany» una Plataforma de venda on line que abaste a tot el comerç d’Alzira. Al temps que posarà en marxa una targeta que funcionarà amb punts acumulables de descompte «amb l’objectiu de fidelitzar la clientela i que tindrà una sèries d’advantatges per als consumidors i per a totes les botigues d’Alzira».

Esta proposta la presentarà l’alcalde al Consell de Comerç per posar-la en marxa, enguany si és possible».