La gent recupera la calma i els supermercats ja no registren aglomeracions

0
279
Clients este matí a les portes d'un cèntric supermercat d'Alzira guardant la distància mínima d'un metre

Afortunadament els riberencs s’han concienciat que no hi ha ni haurà problemes d’abastiment i hui ja no s’han produït les aglomeracions del passat divendres i dissabte, en tendes d’alimentació i supermercats.

Les cues son prou més menudes, tot i que a l’interior dels establiments està limitat la presència de clients; dos o tres en els més menuts i una vintena en els de major superfície. A més les limitacions de compra de productes també han sortit efecte i este matí ja no es veien carros plens de paper higiènic ni de safates de carn.

La presència de vianants a Alzira i la resta de municipis de la coamrca és prou inferior a la d’abans que el Govern decretara l’Estat d’Alarma, donat que bars, cafeteries i les botigues que no son d’alimentació estan tancades.

A més vehicles de la Policia Nacional recorren els carrers recomanant, que tornen a casa només facen les compres.

Poco a poc els veïns van concienciant-se de la greu situació i seguixen al peu de la lletra les recomanacions de les autoritats.

A la Ribera ja s’han detectat un total de 8 casos de coronavirus; un a El Perelló, a Vilanova de Castelló i a Benimuslem i cinc a Algemesí.