Alzira i Cullera desinfecten els carrers i les instal.lacions municipals

0
108
Neteja en un carrer d'Alzira
Tasques de desinfecció a Cullera

L’Ajuntament d’Alzira, seguint els protocols d’actuació marcats per Sanitat, ha iniciat hui la desinfecció dels carrers i places per part de FOVASA, l’empresa concessionària de la neteja a la nostra ciutat.

Esta actuació es realitzarà diàriament mentre hi haja alarma sanitària, ja que el que persegueix esta acció és «mitigar i previndre el contagi del coronavirus». Segons el regidor de Serveis Urbans Fernando Pascual «la desinfecció afectarà també al mobiliari urbà, als col.legis i a totes les instal.lacions municipals».

Pel que fa a Cullera, l’ajuntament ha informat que al llarg de la jornada de hui s’han ampliat les mesures preventives en relació a la crisi del Covid-19. Les noves actuacions dutes a terme són les següents:

1.- Activació del pla de desinfecció de vies públiques mitjançant l’empresa concessionària de neteja viària i els operaris municipals. Este pla inclou regs intensius i continus dels carrers en tota la població.

2.- Instal·lació de sistemes de separació entre persones i control d’aforament en els comerços oberts al públic per a evitar aglomeracions i contactes que puguen ser focus de transmissió del virus.

L’ajuntament informa que a partir d’ara els casos d’infeccions per Coronavirus relatius a Cullera seran reportats per les autoritats sanitàries competents, seguint les instruccions donades per estes.