Alzira anul.la l’ORA, el mercat del dimecres i deixa serveis mínimes a l’Ajuntament

0
370
Mercat del dimecres

Davant la situació sanitària actual i després del Decret de l’Estat d’Alarma per part del Govern Central, l’Ajuntament d’Alzira informa de les mesures en vigor per a fer front al COVID-19 des del 15 de març i durant 15 dies.
1. Limitació de la lliure circulació. Només es permet l’eixida per a comprar aliments bàsics i de farmàcia, anar al metge, anar al treball i tornar a casa, assistir a persones majors, xiquets o dependents, anar a entitats financeres, a la gasolinera o en casos d’extrema necessitat. La desobediència a les prohibicions o la resistència a l’autoritat implica sancions econòmiques per a l’infractor.
2. Mentre dure l’estat d’alarma, el Servei Municipal d’Autobús serà gratuït. Com a mesura de seguretat s’exigix l’entrada per la porta central i seure deixant un seient de separació.
3. Anul·lació de la O.R.A. des de dilluns 16 de març.
4. Anul·lació del mercat de dimecres i del mercat ecològic.
5. Les empreses facilitaran el treball des de casa sempre que siga possible.
6. Serveis mínims en l’Administració Pública.
7. L’oficina d’Atenció Ciutadana, La Clau, estarà tancada al públic. En qualsevol cas es donarà atenció telefònica de 9 a 14 hores al 96 070 4348 al 96 240 0450 o per correu electrònic a oficina.clau@alzira.es.

Es podran fer tots els tràmits de manera telemàtica des de la Seu Electrònicasedeelectronica.alzira.es/portalciudadano
8. Serveis socials centralitza l’atenció a usuaris per telèfon al 96 245 59 26 / 661 523 107 o per correu electrònic a acciosocial@alzira.es
9. Se suspenen els terminis administratius, per tant, per a qualsevol tràmit que estiguera en curs, no es comptabilitzaran els dies, mentre dure l’estat d’alarma.
10. Pel que fa a les compres en supermercats, cal evitar aglomeracions. Es limitarà l’entrada i es mantindrà distància de seguretat.

El subministrament d’aliments està garantit. Les forces i cossos de seguretat de l’Estat poden intervindre per tal de controlar l’accés i el civisme.

Diego Gómez / Alcalde