Un regidor d’Algemesí i quatre membres d’una familia afectats pel coronavirus

0
701

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha sol·licitat als seus conveïns que extremen les mesures de prevenció i higiene» després de confirmar-se cinc casos de coronavirus en el municipi.

Un d’ells, segons el diari Levante, és el regidor i portaveu municipal de Vox a l’ajuntament, Borja Revilla, qui al migdia de hui ha donat a conéixer a través de les xarxes socials que ha donat positiu en l’estudi mèdic al qual ha sigut sotmés.

«Des del dimecres estic a casa en quarantena davant la sospita de poder estar afectat de Covid-19. Encara que em trobe bé, hui he donat positiu en la prova, per la qual cosa compliré la quarantena i les indicacions de les autoritats sanitàries», ha escrit Revilla en el seu perfil de Twitter. Les altres quatre persones afectades pel coronavirus formen part d’una mateixa família, segons fonts municipals.

Sembla que este regidor de Vox a Algemesí, es va contagiar el passat cap de setmana a Madrid, on va assistir a l’assemblea nacional celebrada per aquesta força política. Borja Revilla ha reconegut que va saludar «efusivament» al dirigent, Javier Ortega Smith, que des del dilluns també es troba aïllat en contraure aqueixa malaltia infecciosa. El president del Vox, Santiago Abascal, també ha emmalaltit, igual que altres dirigents.

L’ajuntament ha emés un bàndol al migdia per a mostrar la seua solidaritat amb les persones afectades i les seues famílies, al mateix temps que ha realitzat una crida a la ciutadania perquè complisca les recomanacions del Ministeri de Sanitat «i només isca de casa per a anar a treballar, a la compra o a la farmàcia». També ha aconsellat que els veïns «no facen cas a comentaris i rumors». Algemesí ha sigut una de les primeres ciutats a tancar espais públics i suspendre activitats.

«Som un poble exemplar i solidari. I ara també ho demostrarem», ha defensat l’alcaldessa, que també ha donat ordre a l’empresa concessionària perquè s’extreme la neteja i desinfecció dels espais públics.