Suspesa la venda de Loteria i dels cupons de l’ONCE

0
382

L’ONCE ha traslladat als seus venedors la decisió de suspendre la venda dels seus productes de loteria. La informació ha sigut traslladada a tots a través dels Terminals Punt de Venda (TPV) així com per altres vies.

A tenor de les restriccions imposades pel decret realitzat pel Govern d’Espanya, les Administracions de Loteria van rebre l’ordre de tancar al públic per part de l’Agència Estatal de Loteries i Apostes de l’Estat.
Segons el comunicat, l’organització «continuarà atenta a les decisions de les autoritats de tots els àmbits i escometrà les mesures precises per a garantir la màxima seguretat de tots els seus treballadors i treballadores».

A més, agraixen «la solidaritat de tots els ciutadans» i prometen continuar fent costat a les més de 72.000 persones cegues afiliades a l’organització «per tots els mitjans ara disponibles».