La cooperativa Consum limita a sis les unitats per producte i compra

0
573

La cooperativa valenciana de supermercats obrirà les seues botigues de 10 a 20 hores a partir del pròxim dilluns

La cooperativa valenciana de supermercats Consum ha comunicat als seus clients que a partir del pròxim 16 de març modificarà el seu horari habitual d’obertura de botigues, que passarà a ser de 10 a 20 hores. Així, Consum reduirà el temps d’obertura de les seues botigues des d’aquest mateix dilluns, «a causa de les circumstàncies excepcionals que s’estan produint».

Amb aquesta mesura, que s’aplicarà a les seues botigues de tota Espanya, Consum pretén «donar un respir» al seu equip humà i que puguen dedicar aqueix temps addicional amb les persianes baixades, de nou a deu del matí i de huit a nou i mitjana de la nit, per a poder «reposar i organitzar-ho tot sense tensió», segons expliquen a Ls Provincias des de l’entitat.

Es tracta, en definitiva, de «donar més marge» a la plantilla perquè puguen reposar tots els productes i que, al final, aqueixa mesura «redunde a prestar un millor servei, en què la gent estiga bé i la botiga, també«, subratllen.

A més, Consum també ha avisat aquest dissabte mitjançant cartelleria en els seus supermercats que, per a garantir la compra habitual a tots els seus clients, limitarà a sis les unitats per producte i compra. És a dir, cada client només podrà adquirir un límit màxim de sis unitats iguals d’un productes concret.