Les falles d’Alzira troben el seu cau esperant la cremà del coronavirus

0
453
Fallers de La Malva guardant el monument

Els monuments  comencen a guardar-se, de forma provisional,en els locals on aguardaran pacientment a que el virus escampe i poder ser plantats abans de l’estiu.

L’ajornament de la festa ha obligat a les respectives comissions a buscar la instal.lació adient on passar els pròxims tres mesos. Cal recordar que la JLF i els presidents de les 35 comissions han fixat el 27 d’abril per decidir la data de la plantà o la suspensió definitiva en función de l’evolució del virus.

Este matí de dissabte ha sigut aprofitat per algunes falles per traslladar els ninots, així la comissió de la Plaça La Malva ha guardat el monument en el seu casal de grans dimensions i a més els han fet el favor de recollir també els ninots de Caputxins.