Els supermercats de la comarca es convertixen en zones d’alt risc

0
434
Cua en un supermercat d'Alzira este matí
Llarga cua este matí davant el Mercadona d’Alberic

Les mesures enllestides pel Govern per evitar el contagi del coronavirus, tancant teatres, cines, restaurants i altres zones d’oci corren el perill de ser inoperants o poc efectives davant les aglomeracions que estan registran els supermercats i també altres establiments d’alimentació.

Este matí les cues han sigut, fins i tot, superiors a les d’ahir a Alzira i altres municipis de la comarca, mentre l’interior dels supermercats de major superfície registraven aglomeraciones de fins a 200 persones, entre elles un bon nombre de persones majors.

La proximitat de la gent concentrada i la llarga espera, tant a l’exterior com sobre tot a l’interior de l’establiment, multiplica el risc de contagi, amb efecte dominó i pot provocar la pròrroga de l’actual situació que es traduiria en un increment de pèrdues econòmiques en distints sectors.

La crida de les distintes administracions a comprar el necessari i a quedar-se a casa està incomplint-se per bona part de la població que compra de forma compulsiva.

Tan és així la histèria que patixen alguns que la Policia Local d’Alzira ha tingut que intervindre en un parell de supermercats davant l’agresivitat mostrada per alguns clients.

La Direcció General de Comerç i Consum informa:

🍐🥖El subministrament d’aliments dels mercats i supermercats de la Comunitat Valenciana està garantit.

Els establiments romandran oberts

😑Demanem tranquil·litat i paciència.

🛍️Cal fer un consum responsable i escalonat

🛒🛒Evita comprar en excés. No fa falta

👫🏼Sigues solidari amb altres persones consumidores i amb els treballadors i treballadores.

Riberaexpress