Un conte de l’artista Joan Verdú tanca «sine die» l’activitat cultural a Alzira

0
318
Autoritats, familiars i admiradors de Verdú

La presentació del conte «El viatge de l’esfinx» de l’artista alzireny Joan Verdú va tancar ahir «sine die» l a nombrosa activitat cultural d’Alzira per culpa de la pandèmia del coronavirus.Fet que va lamentar el regidor de Cultura, Alfred Aranda, que va participar en este últim acte.

Aranda va presentar a la Casa de la Cultura a l’editor Álvaro de los Ángeles, escriptor, comissari d’exposicions i programador de cultura contemporània i docent, responsable de l’edició del conte que ha estat publicat per La Documental Edicions.

Álvaro de los Ángeles va descobrir i recuperar, recentment, un conte inèdit escrit per Joan Verdú en 1989 que compta, a més, amb 17 il·lustracions de l’autor i que reflectix la València de principis dels 80.

També ha assistit a l’acte l’alcalde, Diego Gómez i el regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Transició Ecològica, Pep Carreres, junt a familiars i admiradors del reconegut artista alzireny.

Els interesats en adquirir el magnífic conte s’han de dirigir a la Casa de la Cultura.