El Perelló i Vva de Castelló dos primers casos de coronavirus a la Ribera

0
861
El coronavirus ja ha arribat a la Ribera

Un veí del Perelló i un altre de Vilanova de Castelló són els dos primers casos confirmats per coronavirus a la comarca de la Ribera segons Las Provincias.

Un dels afectats, una dona de 34 anys que treballa a València, evoluciona favorablement i es troba ingressada actualment a l’Hospital Universitari de la Ribera, a Alzira. Juan Botella, primer edil de l’entitat local menor del Perelló, va confirmar el cas i va assenyalar que estan prenent les mesures preventives necessàries. A més, va demanar tranquil·litat a la ciutadania davant aquesta situació. Des de Vilanova de Castelló també van confirmar l’existència d’un positiu detectat el passat dijous, en un home de 93 anys que es troba controlat i aïllat al seu domicili.