Alzira també tanca les instal.lacions esportives i els llars de jubilats

0
289

L’Ajuntament d’Alzira ha acordat hui en la reunió del Comité d’Emergència Permanent Interdepartamental noves mesures preventives dirigides a frenar o pal·liar el risc de contagi o de transmissió.

 

A les suspensions d’actes públics i d’activitat lectiva anunciada ahir se sumen les següents:

  1. Tancament al públic de centres d’oci especialitzats d’Atenció a Majors (CEAM), clubs socials de jubilats, llars del pensionista o similars, tant públics com privats anunciat ahir per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. En el cas d’Alzira es tracta de l’Associació de Pensionistes i Tercera Edat el Júcar, Associació de Majors del Parc, Club de Jubilats Antonia Cerdá, CEAM Escoles Pies i l’Associació de Jubilats i Pensionistes la Barraca d’Agües Vives. La mesura es posa en marxa des de hui 13 de març i de manera indefinida fins que la situació permeta el restabliment de l’activitat de manera segura.
  2. Així mateix, s’acorda el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals des de hui 13 de març fins a nova ordre.
  3. Pel que fa als bars i restaurants, es demana que extremen les mesures de neteja i desinfecció dels locals i en cas de tindre envelat als carrers han d’alçar els laterals per a millorar la ventilació.
  4. Pel que fa a l’atenció al públic en la Clau, es farà únicament amb cita prèvia, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Per a sol·licitar-la es pot accedir a www.alzira.es, per telèfon al 96 070 4348 o enviant un correu electrònic a clau@alzira.es.
  5. L’Ajuntament porta a terme des de dijous 12 de març la neteja i desinfecció específica de l’autobús municipal, màquines expenedores, seients…