Alzira suspén de forma definitiva la seua Setmana Santa

0
607
Dosel de La Dolorosa (Arxiu)
Imatge de la processó del Divendres Sant de 2018 la última en celebrar-se

Els confrares no desfilaran en la processó del Divendres Sant per segon any consecutiu

La JHHCC abordarà problemàtica dels dosels en una pròxima reunió

Elena Martinez i Toni Soler continuaran com a clavaris majors en 2021

La Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa d’Alzira ha decidit suspendre, de manera definitiva, el seu ample programa en el que destaca la processó del Divendres Sant i especialment dels dosels que atrauen a milers de visitants

Així mateix s’ha anunciat que Elena Martínez i Antonio Soler seran els Clavaris Majors de la Setmana Santa d’Alzira per a 2021.

La decisió ha sigut presa en reunió extraordinària de la Junta de Germandats  i Confraries, al costat dels Presidents i Germans Majors, on s’ha comptat amb la presència de l’Ajuntament d’Alzira.

Aquest acord unànime s’ha pres amb la premissa d’anteposar i salvaguardar la salut del conjunt dels ciutadans a la celebració de la Setmana Major d’Alzira.

Problemàtica del dosels

En la reunió celebrada a última hora d’esta vesprada s’ha decidit abordar la problemàtica particular dels dosels en una pròxima reunió;»estudiarem els diferents casos existents donat que hi han confraries que tenen el seu corresponent local, mentre altres son llogats», ha indicat a Riberaexpress el president de la JHHCC Vicent Fábregues que ha afegit que «intentarem resoldre este problema de la millor manera possible».

Desil.lusió

Fábregues ha indicat que la Setmana Santa «no es pot traslladar-se a altra data», com és el cas de les falles, al temps que ha mostrat la seua «desil.lusió» perquè «la processó del Sant Soterrar deixarà de desfilar per segon any consecutiu». Però ha insistit en que la directiva de la JHHCC «hem prioritzat la salut de la gent donatr que està per damunt de la nostra Setmana Major».