Alzira decidirà la data de celebració de les falles a partir de l’autorització de Sanitat

0
481

Els representants de les 35 comissions falleres d’Alzira conjuntament amb la JLF han dedicit, per unanimitat, esperar a l’autorització de la conselleria de Sanitat per fixar la data de celebració de la Setmana Fallera en la capital de la comarca.

Les falles alzirenyes es senten desvinculades de la decissió de la Junta Central Fallera de celebrar a València la festa del 14 al 19 de juliol,donat que «esta data s’ha establert sense parlar, prèviament, amb la resta de juntes locals de la Comunitat Valenciana».

Juny data tope

Aleshores decidiran la data «més oportuna, de forma consensuada», sempre a partir de la tornada a la normalitat. En principi han fixat la data del 25 d’abril «per decidir si fem o no les falles, en funció de l’evolució del virus», segons ha manifestat a Riberaexpress el president d’una comissió. El que tenen clar els fallers alzirenys és que no es celebraran en juliol o agost per la forta calor «seria una locura», però tampoc a setembre. El mes de juny seria la data tope per traure les falles 2020 al carrer

La Junta Local Fallera d’Alzira prega que «s’evite difondre rumors innecessaris que puguen molestar o enfadar a les diferents parts» i que només siguen divulgades les informacions provinents bé de la junta local, bé de l’ajuntament d’Alzira.