No és el que pareix

0
342
La Plaça Major d'Alzira hui a les 7 de la vesprada

La imatge és real, concretament de les 7 de la vesprada de hui a la Plaça Major d’Alzira, però no és el que pareix a primera vista, un ninot per la plantà que en el cas dels monuments de la secció Especial d’Alzira a bon segur que començaria el clàssic transport dels ninots a càrrec dels artistes i dels fallers.

Per contra, forma part dels desmantel.lament de l’Exposició del Ninot, i en lloc d’una placeta on instal.lar-se, busca un local on esperar a que el coronavirus escampe. La pròxima, serà una setmana molt atìpica, en la que els fallers i falleres es fregaran els ulls cada vegada que miren el calendari i comproven com els dies 17, 18 l 19 hi ha més silenci, els carrers estan semibuïts, a la Plaça del Regne no farà olor a pólvora, i tampoc sonarà la música per tot arreu.

Les especials circunstàncies manen, així que cal canviar el xip, ser responsables quedar-se en casa o passejar per l’Anell Verd i agafar les coses amb paciència i molta responsabilitat. La salut és lo primer i temps hi haurà per recuperar la festa perduda.

Riberaexpress

Ninot eixient de la Casa de la Cultura procedent de l’exposició que tanca hui les portes