El Nítida Alzira proposa a la Federació ajornar el partit en lloc de jugar a porta tancada

0
216
El Nítida-El Pozo `pot jugar-se sense públic a porta tancada

El Nítida Alzira i altres clubs del grup II de la Segona Divisió han proposat a la Federació de Futbol Sala suspendre la pròxima jornada en lloc de jugar els partits a porta tancada.

El president del club alzireny Vicent Fontana ha maniffestat a Riberaexpress que jugar sense públic «és un desastre per a tots els clubs, especialment per al nostre que aglutina antre 1.500 i 1.800 espectadors en el Palau d’Esports».

El Nítida espera hui el comunicat definitiu de la Federació i confia en que «es suspenguen els partits de la pròxima jornada davant el gran perjudici que suposa jugar sense pùblic».

El conjunt de Braulio Correal havia d’enfrontar-se a El Pozo-Ciudad de Murcia este dissabte a les 19 hores al coliseu alzireny.

La proposta del president del Nítida està argumentada a més en que hi han partits que no podran disputar-se en altres comunitats autònomes i per tant «no té massa sentit disputar una jornada de forma parcial». Fontana creu que no seria problema allargar la competició que, en principi, està previst que finalitze el primer cap de setmana de maig.