C,s proposa una taula de suport als negocis d’Alzira afectats per la suspensió de les falles

0
159

 

  • Miguel Vidal: «No es tracta de crear alarma sinó de ser previsors i actuar per a evitar contagis i efectes econòmics»

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha instat «al govern local que forme una taula de treball per a previndre els possibles efectes de la crisi del Coronavirus». «Estaria representada per tots els actors socials i econòmics implicats, tècnics sanitaris i els grups polítics per a treballar units», ha concretat l’edil, qui ha explicat que «volem evitar la improvisació«.

A més, el portaveu de la formació taronja ha insistit que «no es tracta de crear alarma social«. Segons ha defensat, «aquesta taula de treball afavoriria la transparència sobre la situació de la crisi així com l’acord per a pal·liar els seus efectes«.

En la mateixa línia, Vidal ha destacat que «davant la possibilitat que els nostres negocis locals es veren afectats econòmicament, veiem necessari estudiar un pla de xoc, que com a mínim incloguera una bonificació fiscal en els impostos locals«.

Finalment, l’edil ha subratllat que «Cs recolza qualsevol decisió que es prenga per a evitar el contagi com la suspensió de les Falles, encara que ens entristeix per la importància que la festa té per a la ciutat». «També és cert que arriba tard tant per a previndre el contagi com per a evitar despeses innecessàries en l’inici dels festejos«, ha assegurat.