Jaume Bohigues (JLF): «La suspensió de les falles és un colp molt dur per a Alzira»

0
607
El president de la JLF Jaume Bohigues junt a la fallera major Alba Carrió

El president de la Junta Local Fallera d’Alzira Jaume Bohigues, ha lamentat l’ajornament de les falles, encara que s’ha mostrat comprensiu «per ser un motiu de força major».

Bohigues ha afegit que «ha caigut molt mal suspendre la festa en un poble tan faller com Alzira, és un colp molt dur per als fallers i per a l’economia» davant la greu problemàtica que suposa suspendre  els contrats amb les bandes de música, l’hosteleria, i on guardar els monuments, entre molts altres problemes.

El dirigent faller espera parlar este dimarts amb l’alcalde d’Alzira i el govern local, a més del 35 presidents de les comissions falleres. Cas de poder celebrar-se les falles en juny considera que el «més convenient seria celebrar-les abans que les falles de València per atraure més turisme».

A Alzira estava previst començar a plantar les carpes demà dimecres a partir de les 15 hores, mentre la primera mascletà del Concurs de Mascletaes estava programada per al divendres dia 13.

Estem desolats

Carmen Martí, veterana fallera de la JLF explica així en el seu facebook els primers sentiments en conèixer la notícia; «Somnis i il.lusions truncats en tan sols uns minuts».
Tot i això dona «molts ànims a tots els professionals dels sectors que fan la festa gran. També a les Falleres Majors i als Presidents de les comissions d’Alzira, als fallers i falleres i als alzirenys amants de la festa.
I, sobre tot a elles: Claudia i Alba, Ainoa, Clara, Aitana, Daniela, Mireia, Blanca, Mar, Alba Arroyo, Cris, Carla, Ana i Aitana.
I, com no, als companys de JLF Alzira. Hui estem desolats».