L’Alzira fica la directa cap a la promoció en Crevillent (1-2)

0
341
Eufòria blaugrana en Crevillent

La UD Alzira ha apretat un poc més l’accelerador en Crevillent en direcció a la promoció on ha derrotat al conjunt alacantí per 1 gol a 2. Al descans s’arribà amb empat a o gols.

El conjunt de Pau Quesada ha controlat el partit al llarg dels 94 minuts i aprofitat en la segona part les ocasions per sumar la sexta victòria consecutiva. El primer gol l’anotava Granados en el minut 77 i cinc minuts després Mauro Melo sentenciava el partit, de penal, per mans d’un defensor local. Encara que en el 86 Samu aprofitava la seua altura per anotar de cap l’úni gol del Crevillent que sols ha servit per a donar emoció als minuts finals. El nou defensa Dominguez ha debutat en el minut 90 sustituïnt a Abraham.

Amb esta victòria el conjunt blaugrana suma ja 50 punts i afiança la segona posició amb quatre punts d’advantatge respecte a l’Atzeneta. El pròxim diumenge serà el Jove Espanyol el que visite l’estadi Lluís Suñer Picó.