La Cavalcada fallera d’Alzira es decanta pel canvi climàtic, el reciclatge i el corona virus

0
794
Falleres de la comissió Ana Sanchis que han arreplegat bona cosa de plàstics i envasos per disfressar-se
Albuixarres-Camí Fondo alerta de la possible extinció de les sargantes a Alzira

La Cavalcada Multicolor d’Alzira en la que han desfilat esta vesprada milers de fallers i falleres de les 35 comissions locals han tractat com temes estrella el canvi climàtic, el reciclatge i el corona virus, sense oblidar la contaminació i la política local.

La desfilada ha estat encapçalada per les falleres majors Alba Carrió i Clàudia Dolz, junt les respectives corts d’honor i seguida per milers d’espectadors al llarg del nou recorregut que ha escollit el carrer Pérez Galdós, per arribar a la Plaça Major i a l’avda Sants Patrons on ha culminat al voltant de les 21:30h.

El jurat ho tindrà prou difícil per escollir les falles triomfadores davant la forta competència existent.