Compromís s’ha compromés a reunir-se amb la comissió gestora de l’Alquerieta

0
299
Imatge d'arxiu d'una reunió de Compromís amb veïns de l'Alquerieta en la pasada legislatura

Els membres de l’executiva de Compromís que assistiren a la reunió convocada per la gestora de l’Associació de Veïns de l’Alquerieta, s’han compromés a «mantindre una reunió per tal d’analitzar els problemes del barri i buscar solucions», segon ha manifestat el seu coordinador Vicent Martinez.

La gestora ha entregat un dossier als representants dels distints partits polítics locals que recull la problemàtica de la barriada i les valoracions de les distintes polítiques enllestides pels últims governs locals. Asseguren els representants veïnals que l’absentisme escolar arriba al 90% entre els alumnes d’entre 13 i 18 anys i que el 60% de les vivendes «okupades» d’Alzira es troben en este barri.

Martinez considera que a més de reunir-se amb la gestora «caldrà parlar també amb els residents d’etnia gitana, per tal de resoldre el problema de convivència que hi ha a l’Alquerieta».

Respecte a la crítica realitzada pel PP que no va assistir ni l’alcalde ni cap regidor de Compromís a la reunió convocada, Martinez ha aclarit que la invitació de la gestora anava dirigida «als partits polítics amb representació municipal, i per tant assistirem tres representants de l’executiva de Compromís».

El dirigent de la coalició valencianista ha insistit en qué «anem a escoltar a tots i acte seguit a buscar les solucions més adients».