Bon oratge per a la Cavalcada i el Concurs d’Espardenyà d’Alzira

0
280

Per fi podrem tindre, demà dissabte, un dia molt més tranquil pel que fa al vent a mesura que avance la jornada. Pel matí encara es deixarà notar però serà molt més moderat i ja no tan engorrós com estos dies. Això sí, per l’interior i nord de Castelló seguirà pegant fort i les ratxes podran arribar als 80-90 km/h en alguns punts d’este sector.

Al cel tindrem pas de núvols mitjans i alts que no deixaran res de precipitacions, mentre que les temperatures es recuperaran un poc de la caiguda que patiran hui.

El cap de setmana del 7 i 8 tornarà l’estabilitat i la calma, a més de que les temperatures tornaran a mirar cap amunt i es situaran en valors molt més suaus a les hores centrals, arribant als 24º el diumenge en molts punts de la comarca.

Així els milers de fallers i falleres i el nombrosos espectadors de la Cavalcada Muitcolor d’Alzira guadiran demà dissabte d’un bon oratge. Així mateix lluirà un bon sol i ben prou encalmat durant el IV Concurs Nacional d’Espardenyà que es celebrarà a partir de les 12 h a la Plaça del Regne amb la participació de 26 restauradors i el repartiment d’unes 2.000 racions entre els assistents.

Inforatge / Riberaexpress