José A. Marin Gay campió i subcampió Autonòmic Master

0
306
José A. Marin Gay "El Titi"

El corredor d’Alzira José Antonio Marin Gay va quedar subcampió Autonómic Master en el cross celebrat, recentment, a Xàtiva. A més s’ha procalamat subcampió absolut provincial en  3000 m etres llisos en pista coberta amb un temps de  8:47;09.

Després 3er Autonòmic absolut en 3000 metres llisos pista coberta,( marca personal )amb un temps de 8:44;65 . I ara CAMPIO AUTONÓMIC MASTER amb 8:59;62 acabant el darrer quilòmetre a 2:48 el km.

Als seus 42 anys, El Titi encapçala el ranking de la Comunitat Valenciana en la categoria Master i és ara el quart millor d’Espanya. Un atleta de primer nivell que té el mèrit afegit de compaginar la seua extraordinària competitivitat amb la seua professió de torner-fresador.