L’Alzira derrota a l’Olímpic (2-0) al Suñer Picó 15 anys després

0
311
L'onze titular de la UD Alzira esta vesprada contra l'Olímpic de Xàtiva. Foto: Toni Correas

La UD Alzira s’ha tornat a mostrar hui com un equip de promoció davant un rival, L’Olímpic de Xàtiva al que no derrotava al Suñer Picó des de feia 15 temporades.

Una victória que el deixa en el segon lloc de la classificació,en solitari, amb 51 punts aprofitant la derrota de l’Intercity, amb un marge de quatre punts sobre el quart classificat  l’Atzeneta. Al descans s’arribà amb empta a zero gols.

L’Olímpic ha plantat cara durant el primer temps en el que desaprofità dos ocasions per avançar-se en el marcador. Peró els de Pau Quesada ficaren una marxa més en la segona part en la que dominaren per complet al conjunt de la Costera.

En el minut 63 Mauro Melo feia el primer gol d’una magnífica tisora aprofitant una bona centrada de Carles Marco, mentre en el minut 77 Dani Martinez arredonia la cinquena victòria blaugrana consecutiva.

UD Alzira; Dolz, Abraham, Abel, Pepin, Prieto, Boix, Carrascosa (Siscar 87′), Dani Martinez, Carles Marco (Siafá 85′) i Granados (Edu Alberola 68′).