El carril del Canal de Les Basses s’incorpora a l’Anell Verd d’Alzira

0
132
Els 900 metres d'este carril ja pot ser utitlitzat per cicilistes i vianants

El carril bici construït en paral.lel al canal de Les Basses es troba operatiu des d’esta setmana i s’incorpora a l’Anell Verd d’Alzira, una vegada finalitzada esta important infraestructura per la conselleria de Medi Ambient per pal.liar les inundacions en esta barriada de la capital de la comarca.

Este nou carril per a bicis i vianants, d’uns 900 metres de llargària, es connectarà al de la ruta del colesterol que discurrix entre Alzira i Carcaixent, junt a l’Avinguda de la Ribera. I també enllaçarà, en la rotonda de la gasolinera de la CV-50, amb el vial per a ciclistes que construix actualment la conselleria entre Alzira i el polígon de l’empresa Amcor. L’ajuntament d’Alzira ja treballa per aconseguir que la Generalitat connecte este polígon industrial de la Carretera de Tavernes amb el pont de l’Estret i el carril bici que coupa l’antiga via del trenet Carcaixent-Dènia.

Cal recordar que la «prioritat» de la regidoria de Medi Ambient d’Alzira durant l’any 2020 és la de «potenciar les connexions de l’Anell Verd i acabar les obres encetades».

Així està prevista la connexió del tram que discurrix pel malecó en el Pont de Xàtiva «mitjançant la senyalètica», també a l’avda de la Ribera (ruta del colesterol), amb el Camí de les Meravelles (Via Verda) i el tram, acabat d’obrir que va paral.lel al Canal de les Basses.