Valuòs punt del Nítida Alzira en Móstoles (2-2)

0
196

El Nítida Alzira ha sumat altre punt important en la ciutat madrilenya de Móstoles (2-2) que l’allunya ja a 8 punts dels llocs de descens. Al descans s’arribà amb empat a un gol.

José Carlos va avançar a l’esquadra visitant en el minut 10 de la primera meitat, després que els locals tingueren una doble ocasió en la qual van estar molt prop d’obrir el marcador. Poc després el conjunt alzireny va estar a punt d’ampliar distàncies en el marcador, però no van finalitzar una clara ocasió. En el 17 Tony va empatar el partit amb un potent tret. Tots dos conjunts van enfilar el túnel de vestuaris amb l’empat a un en el lluminós després d’una equilibrada primera meitat.

Els primers minuts de la segona meitat van estar dominats pel Ciutat de Móstoles, que va jugar permanentment en camp contrari, però sense crear moltes situacions de perill sobre la meta defensada per Porky. El porter alzireny va aparéixer més tard per a negar-li el gol als mostolenys, que van malgastar una doble ocasió.

En el minut 34 els locals es van posar per davant, per primera vegada en l’encontre, després  que un adversari desviara al fons de les malles un xut de Carlitos. Però l’alegria els va durar poc als locals, ja que en el minut 36 Gon Castejón va posar les definitives taules en el marcador.

Amb este resultat els alumnes de Braulio Correal ocupen la dècima posició amb 30 punts, a un del nové i a 8 dels llocs de descens.