Los Magnos tornen per celebrar els 50 anys de la fallva A. Josep Pau d’Alzira

0
854
Després d’un any molt intens en que la Falla Av. Josep Pau ha celebrat 50 anys de falla i mig segle de somnis. Ha arribat el moment del colofó final, la Setmana Fallera de 2020. I quina millor manera de celebrar el naixement de la falla que retrobant-nos amb vells amics?
En homenatge als pares del MIG ANY FALLER, que recordem que és una festa que va dur a Alzira la Falla Av. Josep Pau, dels Moros i Cristians d’Alcoi de la mà del faller d’origen alcoià ENRIQUE RIBERA, a mitjans dels anys 80, el proper dia 14 de març comptarem de nou amb l’ORQUESTRA «LOS MAGNOS» que s’han reunit expressament per a fer-nos recordar aquells temps gloriosos, i al mateix temps per tancar com cal esta celebració que ens ha servit per a retrobar-nos amb gent entranyable de veritat, com LOS MAGNOS.