Alba Carrió reivindica en la Crida «una festa on el no siga sempre No»

0
563
Alba Carrió, Diego Gómez i Clàudia Dolz amb la clau de la ciutat

Centenars de fallers i falleres de les 35 comissions d’Alzira han omplit esta vesprada les places del Carbó i del Sufragi per a ssistir a la tradicional Crida que suposa el tret d’eixida de les falles 2020.

La fallera major Alba Carrió ha cridat a tots a fer «tots junts unes falles plurals, de respecte i convivència», així com a «lluitar per una festa on el no siga sempre No, i només el si siga sí».

Mentre la fallera major infantil Clàudia Dolz apostava  a que «una vegada més el foc ens abrace i transportats pel seu calor, oblidem i purifiquen l’ànima per començar de nou, resurgint de les cendres, amb més força i ganes que mai«.

Per la seua part l’alcalde Diego Gómez, que entregava al món faller les claus de la ciutat feia una crida «al respecte als drets de les persones i a la igualtat«, també a la «neteja dels nostres carrers i places, a la sostenibilitat i el reciclatge i al control de la beguda».

Enguany, l’espectacle de música i llums a càrrec de l’Ajuntament, ha ret homenatge a les mascletaes amb projeccions de mapping sobre la façana de l’Ajuntament.

L’himne de la Comunitat Valenciana ha estat interpretat en directe des del Saló Noble pel tenor Javier Agulló. L’acte ha

La Crida ha finalitzat amb un castell de focs artificials que ha disparat l’alzirenya Pirotècnia Crespo des de la plaça del Regne.